Bacheloruddannelsen
- Varighed
3 år (180 ECTS)
- Ansøgningsfrist
15. marts kl. 12.00 (kvote 2)
5. juli kl. 12.00 (kvote 1)- Optagelsesprøve
Ja (kvote 2)
- Semesterstart
September
- Undervisningssprog
- Dansk
En typisk uge
Nogle opgaver er stillet af virksomheder, mens andre er mere frie og legende. Derudover er der mange studerende, som har egne projekter parallelt med undervisningen. Projekterne må du altid arbejde på i vores værksteder. Det er derfor, de er åbne døgnet rundt.
Tidsforbrug
Bacheloruddannelsen er et fuldtidsstudie. På første studieår vil du have undervisning stort set hver dag fra mandag til fredag. Undervisningen foregår i tidsrummet 9.15-14.45. Derudover forventes du at arbejde selvstændigt med de stillede opgaver. På andet og tredje studieår vil der gradvist blive færre undervisningsdage og mere selvstændigt projektarbejde. I gennemsnit bruger studerende på Designskolen Kolding omkring 40 timer om ugen på deres studie.
Materialer
Som studerende betaler man et engangsbeløb på ca. 3.000 kr., som dækker almindelige fælles materialer som farve, papir, kemikalier, søm, skruer, filamenter til print, papir i fotoværksted, systråd samt software. Beløbet opkræves kort efter studiestart og dækker alle seks semestre på bacheloruddannelsen. Du afholder selv udgifter til egne materialer.
På Designskolen Koldings bacheloruddannelse har du mulighed for at læse et semester i udlandet hos en af skolens mange partner institutioner
Kontakt
Sådan søger du ind
Når du søger ind på en kreativ videregående uddannelse, er processen noget anderledes fra den, man møder på de traditionelle universiteter.
Derfor har vi samlet al info, du skal bruge, på en enkelt side, som vi kalder 'optagelse'. Her kan du få overblik over trinene fra ansøgning til optagelsesprøve samt finde svar på de mest oplagte spørgsmål.